Belangrijke informatie over je toekomstige tuin...

Als jij je familie, vrienden of kennissen een bepaalde tuinbeleving zou willen aanraden, welke inrichting van de tuin zou dat zijn?

Hoe kan ik optimaal gebruik maken van mijn tuin? Welke tuin past het beste bij mijn huis? Waar zou je mensen aanraden om te vragen om advies?

Juist.

Dat vroeg ik mezelf ook af.

Ruim 5 jaar ben ik bezig geweest met het ontwerpen en aanleggen van mijn eigen tuin, voor een oppervlakte van 700 m2 zoekend naar de beste mogelijkheden. In al die jaren heb ik geleerd op welke manier je tot het beste eindresultaat komt. Ik heb duizenden vragen beantwoord als tuinbezitter en heb zelf de fouten mogen maken die iedereen maakt als je iets voor de eerste keer doet.

Hier zijn wat voorbeelden.

  • Een tuin waar heel veel onderhoud moet gebeuren.
  • Geen harmonie tussen materiaal en groen in de tuin
  • Alleen in de zomer een mooie tuin, maar winter, lente en herfst valt er niks te beleven.
  • Geen privacy in de tuin.
  • etc. ik kan nog tientallen voorbeelden noemen.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik heb twee jaar geleden besloten om het bedrijf “Studio M - Tuinontwerp” op te zetten.

Ik ben begonnen met een gerenommeerde opleiding en nu stromen de aanvragen binnen. En dat is niet voor niets…

Stel jezelf de volgende vragen:

Wil je down-to-earth advies van iemand die echt goed naar je kan luisteren? Wil je alles goed en gestroomlijnd geregeld hebben en alles-onder-één-dak (ontwerp en aanleg) zodat de “zorgen” over de tuin geheel uit handen genomen worden?

Samen met mijn partners help ik je persoonlijk naar het mooiste eindresultaat.

Vragen? Je kunt me altijd bellen: 06-14149944

 

quote

PS: Ja, ik ben serieus over mijn service. Neem de proef op de som en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Ik zorg ervoor dat we binnen één werkdag (vaak een paar uur) een passende afspraak kunnen maken waarna ik een passende offerte kan toesturen waar je écht wat mee kan. Daarnaast zorg ik nog voor extra tips in je mailbox die je ook mee kunt nemen mocht je niet met mij je droomtuin willen realiseren.

Mijn slogan? “Net iets meer!”