ESTHER DE JONG - DEN BRAVEN

DE VROUW DIE JOUW VRAAGSTUK HELDER MAAKT VOOR VERANDERING. GREENY. WERELDREIZIGER, IK REIS NIET OM ERGENS AAN TE KOMEN MAAR OM DE WEG ERNAAR TOE!

WAT IK DOE

Vanaf 2020 zelfstandig ondernemer en daarvoor ruim 10 jaar werkzaam bij organisaties. Door mijn ervaring in mijn werkjaren weet ik goed wat ik wil en waar ik het beste in ben. Hierdoor kan ik in mijn werk het beste van mijzelf geven. Mijn bedrijf bestaat uit een aantal takken omdat ik het super leuk vind om mijn verschillende kwaliteiten de ruimte te geven. Als eerste help ik organisaties met complexe vraagstukken op te lossen, voornamelijk op het gebied van marketing, communicatie en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast ontwerp ik buitenruimtes. Van klein tot groot, overal waar mensen willen genieten van het buitenleven neem ik de zorg uit handen en creëer ik een droomtuin. Ook heb ik samen met mijn man een eigen audiovisueel bedrijf. Met veel passie en professionaliteit bedenken, produceren, regisseren én monteren wij hoogwaardige video producties.

De rode draad door mijn carrière is altijd het creatieve geweest en samen met andere mensen creëren. Inmiddels doe ik mijn werk met heel veel plezier en ik vind dat de kracht achter elke goede samenwerking.

logostudiom
IMG_3351

WIE IK BEN

De 30 gepasseerd en altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen die het leven de moeite waard maken. Samen met mijn man, Marcel, reizen wij de wereld rond altijd opzoek naar nieuwe avonturen en verhalen. Wanneer we thuis zijn in ons huis in Maarn, genieten we van ons eigen paleis en prachtige tuin waar we genieten met familie en vrienden. Wij leven ons leven zo bewust mogelijk en leren steeds meer te genieten van de kleine dingen. Ik houd heel erg van lekker eten en drinken en ik sla graag een balletje op de tennisbaan.

CONTACT
Stuur me een email of vul onderstaand formulier in
Please enter your name.
Please enter a message.